Кошик порожній

Помаранчевий 1 619.10 1 799.00
-10%
0 +
З рибою 38.25 45.00
-15%
0 +
З куркою 38.25 45.00
-15%
0 +
30 Октября 2018

Чому для котика так важлива дряпка?

В першу чергу, дряпка потрібна самому господареві, якщо він хоче зберегти в цілості й схоронності свої меблі, адже кішці неважливо, об що сточувати свої кігтики. А ось хороша і якісна дряпка сподобається Вашим котику і він дасть спокій меблям та шпалерам.

Дряпання - природний інстинкт кішки. У дикій природі котячі постійно сточують свої кігті для того, щоб тримати їх у бойовій готовності, а також виключити вростання кігтя всередину. Звичайно, коли кіт живе в закритому приміщенні, йому доводиться точити кігті об все, що попадеться на очі. Дряпка - це спеціально розроблена вертикальна або горизонтальна конструкція, яка може прикріплятися до стіни або просто ставитися на підлогу. Поверхня такого предмета має шорстку основу - все, як любить кішка.

Якщо тварина дряпає лінолеум або килим - радимо придбати йому сизаль, яка кладеться на підлогу, а якщо предмет сточування меблі чи шпалери - вертикальна дряпка стане ідеальним варіантом. Для різноманітності та розваг вихованця можна подарувати йому дряпку з лежаком, будиночком або іграшками на ниточці - вибір величезний.

Перш ніж завести вдома маленького хижака, подбайте про дряпку, об яку вдосталь можна буде сточувати кігтики - така вже «шкідлива» особливість цих пухнастиків.