Кошик порожній

Помаранчевий 1 619.10 1 799.00
-10%
0 +
З рибою 38.25 45.00
-15%
0 +
З куркою 38.25 45.00
-15%
0 +
19 Марта 2019

Весняний догляд за домашніми улюбленцями

Ви звертали увагу, скільки котячої або собачої шерсті знаходиться на ваших меблях та підлозі? Це явна ознака, що Вам необхідно зайнятися грумінгом Вашої тварини. В наших зоомагазинах ви знайдете хороший вибір інструментів для цього. Якщо Ви власник короткошерстного вихованця, рекомендуємо звернути увагу на щітку Camon - зручний і функціональний предмет, який не тільки видаляє відмерлі шерстинки і вичісує підшерсток, а так само робить безпечний масаж. Для тварин з довгою і густою шерстю підійдуть: універсальна щітка-рукавичка, а так само практичні багатофункціональні граблі 3 в 1 - ідеальні навіть для дуже чутливих тварин. Крім цього, радимо підстригти вихованця - так йому буде комфортніше і прохолодніше влітку.

Початок весни - «улюблена» пора для всіляких паразитів.

На щастя, існує широкий асортимент сучасних засобів боротьби з блохами та кліщами, які ефективні і безпечні. Більшість власників домашніх тварин надають перевагу препаратам у вигляді крапель «на холку», які прості у використанні, безпечні та ефективні як для собак, так і для кішок. Ці продукти поставляються в маленьких піпетках, які Ви видавлюєте на холку вихованця. До таких якісних препаратів належать: Ultra Protect, Golden Defence, Рексолін (перед використанням обов'язково проконсультуватися з ветеринаром). Тривалість захисту - до 2-х місяців. Не варто забувати і про надокучливих мух і комарів - убезпечити вихованця від них можна за допомогою лосьйону Baldecchi.

Нарешті, початок нового сезону - це необхідність профілактики глистів і стрічкових черв'яків, які можуть стати великою проблемою для тварини. Особливо схильні до зараження коти і йоркширські тер'єри. Як правило, дорослі домашні тварини повинні бути проглистовані кожні три місяці. Також, зверніть увагу, що деякі засоби від бліх захищають і від кишкових паразитів.

Вибір правильної комбінації засобів захисту для улюбленця може здатися складним, тому радимо Вам звернутися до Вашого ветеринарного лікаря.

Отже, прийнявши до уваги всі наші рекомендації, Ви не будете турбуватися, чи добре і комфортно Ваш вихованець перенесе літню погоду!